نحوه ساخت پلاگین وردپرس

پلاگین های وردپرس به شما امکان اضافه کردن امکانات و انجام تغییرات و بهینه سازی در وردپرس را می دهند به جای آنکه نیاز باشد هسته برنامه را تغییر دهید و شما می توانید تغییرات و نیازهای خود را توسط توابع پلاگین ها انجام دهید. یک پلاگین وردپرس یک برنامه نوشته شده به زبان PHP می باشد که امکانات و تغییرات جدید را به وردپرس اضافه می نماید. در حقیقت یکی از دلایل محبوبیت وردپرس همین قابلیت اضافه نمودن پلاگین ها و امکانات جدید به سیستم مدیریت محتوای وردپرس می باشد.

در صورتی که نیاز به اضافه کردن امکان جدیدی دارید که در هسته وردپرس وجود ندارد می بایست قبل از آغاز به ساخت پلاگین به بانک پلاگین های وردپرس مراجعه نمایید و پلاگین مورد نظر خود را جستجو نمایید. در صورتی که پلاگین مورد نظر خود را یافتید کافی است آن را در سیستم مدیریت محتوای وردپرس خود نصب نمایید. در غیر این صورت می توانید اقدام به ساخت پلاگین وردپرس خود نمایید.

در اینترنت مطالب آموزشی بسیاری در مورد ساخت قالب وردپرس وجود دارد که در بخش زیر نحوه ساخت قالب وردپرس را به ساده ترین روش ممکن برای شما بیان می نمایم.

پلاگین های وردپرس معمولا در داخل فلدر wp-content/plugins به صورت فلدر قرار دارند. البته ممکن است نام فلدر wp-content در تنظیمات وب سایت به نام دیگری تغییر یافته باشد. برای آنکه پلاگین وردپرس خود را ایجاد نمایید در گام اول می بایست در این بخش wp-content/plugins فلدر مربوط به پلاگین خود را ایجاد نمایید. بهتر است این نام خاص باشد تا با سایر پلاگین های موجود در بانک پلاگین وردپرس تداخل نداشته باشد. به عنوان مثال در صورتی که در حال ساخت فرم اختصاصی هستید می توانید نام برند شما دارکوب می باشد می توانید فلدر پلاگین را darkobform نام گذاری نمایید.

در مرحله بعدی می بایست قابل PHP هسته پلاگین خود را ایجاد نمایید. نام این فایل می بایست معمولا نام فلدر شما باشد که در مثال فرم دارکوب نام فایل هسته پلاگین darkobform.php خواهد بود و برای آنکه وردپرس بتواند این فایل را بخواند می بایست کد زیر را در بالای فایل خود اضافه نموده و مطابق اطلاعات پلاگین خود تغییر دهید.